Barbara is senior partner ondernemingsrecht. Hiervoor was zij 16 jaar M&A partner bij DLA Piper in Nederland en werkte zij geruime tijd voor DLA Piper in Londen en in Leeds. Ook vervulde zij er diverse bestuurlijke functies, waaronder board member in de International Executive Board. Barbara wordt regelmatig benoemd als OK functionaris door de Ondernemingskamer van het Gerechtshof in Amsterdam. In 2011 won ze de prijs voor beste M&A Advocaat. De Chambers Guide plaatst haar op nummer 1 voor Corporate en M&A/mid-market. Naast haar werk voor JB Law, vervult Barbara diverse bestuurs- en toezichtsfuncties.

“Ik houd van ondernemende cliënten die beslissingen durven nemen. Het constant zoeken naar de beste oplossing is wat mij drijft in de M&A praktijk. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt. De laatste jaren adviseer ik ook veelvuldig bij impasses in de governance structuur. Door tijdelijk een actieve rol binnen de onderneming aan te nemen als toezichthouder of voorzitter, krijg je mensen makkelijker in beweging dan als je aan de zijlijn staat.”

 

Cliënten zeggen over Barbara

“Barbara is een geweldige advocaat.”

“Ze is creatief en denkt in oplossingen, krijgt zaken die vastzitten weer in beweging en bouwt bruggen tussen de verschillende betrokken partijen in een zaak.”

Chambers Guides

In de Chambers Guides wordt Barbara geprezen om haar onderhandelingscapaciteiten, haar eerlijke en transparante aanpak en de wijze waarop zij de business overziet en het verschil maakt bij het doen van de deal.

 

Expertises

– Ondernemingsrecht
– Fusies & overnames
– Private equity
– Herstructurering
– Corporate goverance en stakeholder management
– Joint ventures
– Turn arounds