Glenn is senior medewerker bij JB Law. Daarvoor heeft hij als M&A advocaat voor De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt. Tijdens zijn werkzaamheden voor De Brauw Blackstone Westbroek heeft Glenn ook als secondee voor Rabobank gewerkt en heeft hij studenten gecoacht in verband met de Willem C. Vis Moot Court.
Glenn is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, met name op het gebied van fusies en overnames. Hij heeft opgetreden voor beursgenoteerde vennootschappen, multinationals en private equity kantoren. Ook adviseert hij founders en DGA’s in transacties. Tijdens zijn advocaat-stage periode heeft Glenn ervaring opgedaan als procesadvocaat op het gebied van commercieel recht en vennootschapsrecht.
Glenn is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam voor de master commerciële rechtspraktijk en heeft daarvoor ook een master fiscaal recht afgerond. Voordat Glenn werkzaam was bij De Brauw Blackstone Westbroek heeft hij als fiscalist op het gebied van vennootschapsbelasting gewerkt bij EY.

 

Expertises

– Ondernemingsrecht
– Fusies & overnames
– Private equity
– Joint ventures